Badkamers

Van Looy Totaalbouw levert elk gewenst type badkamer. Van modern en design tot landelijk en rustiek. En bovendien voor ieders budget. Alle badkamers zijn van duurzame kwaliteit met een topcomfort en kennen uiteraard onze bekende perfectie in de afwerking. Concreet zijn er drie afwerkingsniveaus:

Lekker ontspannen in onze moderne, maar wel bij de sfeer van ons jaren dertig huis passende, badkamer.

Praktisch

Een praktisch ontwerp met eerste klas materialen en een perfecte afwerking. We leveren standaards tegelwerk en kwaliteitssanitair dat lang meegaat.

De Luxe

Een wat uitgebreider ontwerp met bijvoorbeeld een inloopdouche, met een glad gestuct plafond en met luxe sanitair. Indien mogelijk plaatsen we ook een douche drain of vloerverwarming. Een ligbad behoort hier tot de vaste uitrusting. Tevens kent deze badkamer bijvoorbeeld een spiegel die gelijk met de tegels of stucwerk ligt.

Design

Een ontwerp op maat met aandacht voor extra details, als bijvoorbeeld muurtjes of mooi vorm gegeven extra opbergvakken. Voor deze badkamer maken we een belichtingsplan, plaatsen we inbouw kranen en maken we gebruik van design sanitair en natuursteen. De muren werken we eventueel af met Pandomo stucwerk. En uiteraard kent deze badkamer een ligbad en een inloopdouche.